Copyright © All rights reserved. Made By sojavaxljus.se  Terms of use  |  Privacy policy

Miljövänliga doftljus av soja vax

Sojavax är en naturlig produkt som är gjort av sojabönor plus några andra naturliga ingredienser från växtriket.

Sojavaxljus är vackra. De har naturligt en frost liknande glasyr i och på ytan av vaxet. Sådan frost på sojavaxljus påverkar inte hur det brinner. Vid tillverkningen av ljusen av naturligt vax, är det mycket som påverkar ljusens utseende, t.ex luftfuktighet  och temperatur. Det kan man bara undvika om man använder tillsatser i vaxet. I SágaTM  sojavaxljus finns det inga tillsatser (som t.ex.paraffin, palmvax osv.).  Varje färg och/eller doft kan orsaka vissa missfärgningar i naturliga vaxer. Detta är naturligt och en påminnelse om att du har en ren sojavax produkt.  

Varje gång ljuset har brunnit kan du få en ring av en annan färg överst på sojavaxljuset. Återigen, detta är helt normalt och kommer inte på något sätt påverka hur ljuset brinner eller doften sprids.

Du kommer att upptäcka att inget ljus är 100% sotfritt, men att sojavaxljus skapar mycket mindre sot och - ännu viktigare – inte avger någon av de gifter som finns i paraffin ljus. Sot är en produkt av ofullständig förbränning.  Även om sojavaxljusen brinner mycket renare, kan den använda bomullsveken orsaka lite sot.

När ditt sojavaxljus har brunnit upp helt kan glasen diskas och användas som vanliga dricksglas.

Sojavax Egenskaper

Instruktioner

Soja vax är ett naturligt vax och därför brinner därför något annorlunda än paraffin ljus. Vi vill att du ska njuta av ditt sojavaxljus. För att få ut det mesta varje gång du tänder ljuset, följ tipsen nedan. Genom att använda sojavaxljusen på rätt sätt, kommer du att njuta av ditt sojavaxljus på ett säkert sätt och förlänga livslängden på ditt sojavaxljus.

Tips för sojavaxljus


Förvaring av sojavaxljus

Undvik att färgen bleknar, smältning eller sprickbildning genom att lagra sojavaxljusen i en sval, torr plats, borta från direkt solljus eller fluorescerande ljus.
Förvaringstemperatur för ditt sojavaxljus bör inte överstiga 28
o C eller understiga 0o C.

Sojavax Egenskaper.pdf

Länkar:

Hej! Du kan lämna ett meddelande eller kommentar direkt här på Kontakt-sidan. Kommer att svara så snart jag kan.

Kontakt Ljusbutik
Ljusbutik